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         ▣ 처방 레코드 등록  | 
     
    
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        처방명칭 및 일반사항   | 
         : 처방의 일반정보를 보실 수 있습니다.  | 
     
    
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        처 방 명   | 
        CREAMY HYDROGEN PEROXIDE PERM NEUTRALIZER  | 
     
    
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        제품코드   | 
        HP-00020  | 
     
    
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       							제품대분류   | 
      							두발용 제품류 - 퍼머넌트 웨이브(Permanent Waves);  | 
   							 
  							
       							 | 
   							 
    
       							제품소분류   | 
      							퍼머넌트웨이브 중화제  | 
   							 
  							
       							 | 
   							 
    
       							성 상   | 
      							크리미액상  | 
   							 
  							
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       							작성일자   | 
      							2008/04/16  | 
   							 
  							
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       							작 성 자   | 
      							전상훈  | 
   							 
  							
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        제품표준처방   | 
         : 각 원료상표명과 정식명칭을 클릭하면 각각의 원료정보를 보실 수 있습니다.  | 
     
    
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        제조공정 및 공정검사   | 
         : 처방의 제조공정 및 공정검사 방법을 보실 수 있습니다.  | 
     
    
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       							제조방법 및 공정   | 
      							Heat first part of water to 75℃, add methylparaben, phosphoric acid and sodium lauryl sulfate with moderate mixing after each addition. Hold at 75℃ for five minutes.
  Heat mineral oil, cetyl alcohol and ceteth-2 in separate kettle to 70℃ with stirring. Add this mixture in small increments to the aqueous phase with moderate stirring. Hold temperature at 70℃ for 15 minutes during agitation.
  Carefully cool to 25℃ or room temperature. This cooling step is crucial and the optimum rate of temperature drop is I℃ per 90 seconds.
  When mixture is cool, add the hydrogen peroxide and stir for 5 minutes. Adjust pH to 4.0 with phosphoric acid and make up to final volume with deionized water.
  Finished Formula Properties: Appearance: White creamy emulsion pH at 25℃: 3.9-4.1 Specific Gravity at 25/25℃: 0.995-1.05 Hydrogen Peroxide: 2.38+-0.2% Max. loss after 20 hr. boil: 7%  | 
   							 
  							
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        제품 SPEC   | 
         : 제품의 규격을 보실 수 있습니다.  | 
     
    
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